Få de bryster, som du altid har drømt om

Livet er ganske enkelt for kort til at være utilfreds med dit udseende. Når du er utilfreds med din krop eller dit ansigt, har du som menneske en tendens til at fokusere på det område. Det vil med andre ord sige, at du begynder at fokusere på din utilfredshed. Det kan blive en ond spiral, hvor du bliver så utilfreds, at det går ud over din selvtillid.

Hvis du derfor gerne vil ændre noget ved dit udseende – så gør det. I sidste ende står du kun til regnskab for dig selv. Hvis du derfor ved, at du vil føle dig pænere med nogle større bryster, kan du få lavet en BFO. Du kan læse mere om indgrebet i det følgende.

Hvad er en BFO?

BFO er en forkortelse for brystforstørrende operation. Det er altså med andre ord en operation, der forstørrer brysterne. Der findes forskellige måder, hvorpå du kan forstørre dine bryster. Ved den ene metode forstørrer du dine bryster ved hjælp af silikoneimplantater, og ved den anden metode forstørrer du dine bryster ved hjælp af dit eget fedt.

Hvilken metode du bør vælge, kommer helt an på din specifikke situation. Derfor bør du altid drøfte begge metoder med din læge ved forundersøgelsen.

BFO med silikoneimplanter

Den mest anvendte metode til en brystforstørrende operation er behandlingen med silikoneimplanter. Her er det vigtigt, at du vælger en klinik, der kan tilbyde dig skærefast silikone. Når silikonen er skærefast, kan der ikke lække væske fra implantatet. Derudover føles skærefast silikone også mere blødt og naturligt at røre ved, hvilket giver dig et mere naturligt slutresultat.

BFO med eget fedt

Du kan også vælge at få lavet en brystforstørrende operation med fedt fra din egen krop. Her bliver der suget fedt ud fra udvalgte stedet på din krop. Det kan blandt andet være fra din mave, hofterne eller lårene. Fedtet bliver suget ud med en tynd kanyle, hvorefter det bliver anvendt til at forstørre dine bryster.

Denne metode er relativt ny, men vinder større og større indpas. Det skyldes til dels, at du kan få fjernet uønsket fedt i samme ombæring. Men det skyldes bestemt også, at metoden tillader dig at undgå silikoneimplanter i kroppen. Det er nemlig ikke alle mennesker, der er lige trygge ved at få indført silikoneimplanter.