Håndsæbe af morgenfrue olie en blid og drøj håndsæbe

Hånd lavet Læsø sæbe, håndsæbe af morgenfrue olie, den er så utrolig smuk i den helt gule farve, lige som solen.

Når du vælger en sæbe med ekstra olieindhold, som sikrer at din hud ikke udtørrer, så skal du vælge denne håndsæbe fra Morgenfruerne på Læsø. Her få du en lækker sæbe, der er mild parfumeret og den er ekstra god til tør og moden hud. De indholdsstoffer, der er udtrukket af kronbladene virker alle blødgørende og sårhelende.

Der er blandt andet kokosolie, vand, mandel olie, lud, morgenfrueolie udtræk og et par forskellige æterisk olier i den smukke blide håndsæbe af morgenfrue olie fra Læsø. Hvis du en dag kommer til Læsø kan jeg klart anbefale dig at besøge Læsø saltsyderi, det kan være godt at have et regnslag engangs på da de syder salt og det damper meget fra produktionen.

Der kommer mange ekstra gode produkter fra Læsø, denne sæbe er fremstillet af morgenfruerne på Læsø.

Flydende sæbe fra Læsø finder du her, det er en lækker håndsæbe, der kan bruges til flere formål. Den er baseret på Læsø saltrestlage og oliven, og er samtidig duftfri. Ved at vælge denne flydende sæbe fra Læsø, får du en håndsæbe, der kan bruges både på badeværelset og i køkkenet, så giv dig selv muligheden for en lækker håndsæbe fra Læsø – hvor du er sikker på at få plejet huden hver gang. Denne flydende sæbe fra Læsø kan anvendes af alle, den er mild og drøj i brug.

Denne flydende sæbe indeholder salt rest lage fra Læsø saltrestlage, det kan med fordel anvendes af personer der lider af en hud med røde pletter, små sår samt hud der skaller af.

Flydende sæbe fra Læsø er fremstillet med naturens ingredienser, og nænsomt rørt sammen, for at bevarer så mange vitaminer og mineraler så muligt sæben.

Læsø shampoo fx til kløende hovedbund tørt hår m.fl. Shampoo til tørt hår fra Morgenfruerne på Læsø. Når du gerne vil have lækkert og glansfuldt hår, og du har problemer med tørt hår, så vil du med denne shampoo fra Morgenfruerne på Læsø, være godt på vej. Den indeholder ingredienser, som sikrer dig et flot og glansfuldt hår – gang efter gang – det eneste du skal gøre er at følge proceduren – for så får håret meget mere glans end i dag.

Håret bliver tilført glans og bliver let at sætte, når du vælger at følge den procedure morgenfruerne anbefaler. Du skal vaske håret 2 gange – og starter du med at gøre det tørre hår vådt, og blidt massere Shampoo til tørt hår godt ind i håret, hvor du efterfølgende skyller det ud, for så igen at massere produktet godt ind i det våde hår og lader det sidde et par minutter, før du igen skyller det ud, så kan du hurtigt mærke en forskel.

Ved at gøre det på den ovenstående måde, fjerner du skånsomt og let de urenheder og hårprodukter, du ellers bruger. Shampoo til tørt hår er tilsat olivenolie – der netop har en god effekt på det tørre hår og er velkendt for sin plejende effekt. Prøv Shampoo til tørt hår fra Morgenfruerne på Læsø og mærk forskellen – dit hår bliver mere lækkert og glansfuldt.

Grunden til jeg selv bruger shampooen fra Læsø er fordi jeg interesserer mig meget for kosmetik og personlig pleje, men jeg har desværre også en noget sart hud. Derfor er jeg begyndt at interessere mig for de skadelige stoffer, der findes i traditionelle kosmetikprodukter. Parfumer og parabener, ja så galt endda også noget med noget der har med råolie at gøre har været nævnt. Jeg bruger selv Læsø produkter fordi jeg har erfaringer med kosmetik hvor man har brugt planter og udtræk til olier fra planter som erstatning. Det virker godt på mig og jeg vil helst undgå produkter der er fremstillet i masseproduktion som fx til apoteker eller Matas. Med venlig hilsen Vita Lauridsen

Lider du at tørt hår så bør du prøve denne Læsø shampoo med Olivenolie. Læs her alt om Shampoo til tørt hår fra Læsø med ekstra meget olie til tørt hår.