Hvordan virker fedtfrysning?

Der er efterhånden ikke mange, der ikke kender til den effektive metode til at få en slankere krop: nemlig fedtfrysning. Men selvom metoden er velkendt, så er der mange, der ikke ved, om de virkelig skal tro på, at den virker samt hvordan.

De seneste år har ikke blot mange kvinder, men også mange mænd dog anvendt sig af den smarte metode, og resultaterne taler for sig selv – det virker.

Sådan virker fedtfrysning?

Hvad er det, der gør, at fedtfrysningen er så effektiv, og virker mirakelkuren bare på alle?

Når man får lavet en fedtfrysning, anvender man kulde til at reducere fedtdepoter, selvom dette kan lyde voldsomt, så er det godkendt af sundhedsstyrelser verden over, og det er derfor ikke farligt eller skadeligt for andet end dine genstridige fedtdepoter.

Under fedtfrysningen fryses fedtcellerne ned til -8 grader, hvilket gør, at cellerne krystalliserer og dør. Det er dette, der gør den særlig populær hos danskerne, da fedtcellerne forsvinder og ikke blot mindskes. Derudover er der ingen mén ved fedtfrysning, som der kan være det ved en fedtreduktionsoperation.

Desværre virker fedtfrysning ikke lige effektivt på alle kroppe, og derfor kan resultatet variere, samt kan antallet af nødvendige påsætninger være forskellige. Herudover kan man kombinere fedtfrysningen med andre metoder, såsom Cavitation med ultralyd, HiFU samt selvfølgelig kost og motion.

Hvordan foregår behandling?

Få du fx din fedtfrysning på Frederiksberg vil du ligge på en briks med stille musik i baggrunden, så du kan slappe af. Herefter får du en fedtfrysningsmembran på det ønsket område – denne sikrer dig mod forfrysninger. Herefter sættes håndtaget på området, så det dækker området med fedtcellerne, maskinen startes og du vil mærke et vakuum. Håndtaget vil så køle fra -7 til -10 grader, hvilket fryser fedtet. Hele behandlingen tager ca. 30-45 min.

Fedtcellerne vil efter de er nedbrudt blive udskilt via din urin, og forlader dem kroppen.