Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Læs alt om Luciaklinikken og se smukke billeder » Se mere her
 

Om Os

Ideen

til et sted for rekreation for mennesker i (livs)krise med den mest effektive behandling og med minimal brug af medicin opstod tilbage i 2008. Men måske blev kimen sat allerede længe før?

 

Hvorfor Lucia?

Lucia betyder lys og skaber håb i en mørk tid. Og det er præcis det, vi ønsker at gøre for vores gæster. Helgenen Sankta Lucia var en fighter og holdt fast på sine værdier. Den inspiration ønsker vi at videregive, så du kan finde tilbage til dine ressourcer, finde livsviljen og dine personlige værdier igen gennem en styrket og sundere krop og med et stærkere sind.

Dallund Slot

Dallund Slot ligger smukt ned til Dallund Sø. Hovedbygningen kan føres tilbage til 1540. Slottet har siden opførelsen tilhørt skiftende adelsfolk, bl.a. familien Blixen-Finecke.  Efter den sidste baronesses død i 1926 købte apoteker P. Helweg slottet på offentlig auktion.

 

I 1927 overdrog P. Helweg slottet til sygekasserne med det formål at drive rekreationshjem. Ved samme lejlighed blev formålet mejslet ind i sten og nedfældet i slotsparken.

 

I 2001 indgik Kræftens Bekæmpelse en aftale med Dallund Fonden om at drive rehabilitering for cancerpatienter, og dette foregik frem til 2013.

 

I 2016 erhvervede Bjørn Bahnsen Dallund slot og traditionen, med at stedet bliver brugt til rekreation, føres videre med Luciaklinikkens virke.

 

Med respekt for slottets historie og bevaringsværdighed, åbnede Dallund Slot efter renovering for gæster i 2017.

Nanna Kirkebjerg – Personalet

Nanna Kirkebjerg

Speciallæge med forskeruddannelse

Nanna Kirkebjerg arbejdede i 1994 i Schweiz på en institution for svært udviklings-hæmmede børn og unge. Det var en antroposofisk institution, hvor læger, pædagoger og terapeuter arbejdede tæt sammen. Her var holdningen, at mennesket, udover den fysiske krop, også har en sjæl og en ånd.

 

Det gjorde stort indtryk på Nanna, og hun begyndte at læse til læge med det formål, at hun efter endt uddannelse ville have adgangsbilletten til at læse antroposofisk medicin. Undervejs udviklede ideerne sig til det, der i dag er Luciaklinikken.

Nanna Kirkebjerg arbejder også om praktiserende læge i Odense hvor hun har sin egen klinik og hun har arbejdet på medicinsk afdeling, kirurgisk afdeling, børneafdelingen, psykiatrisk afdeling og gynækologisk afdeling.

 

Personalet på Luciaklinikken er kompetente og erfarne.

Billeder og beskrivelse af personalet er under opdatering.