Raz Spa Orange peeling til tør hud fra Raz Spa

Raz Spa fører en spændende øko-produktserie her Raz Spa Orange peeling. Produktet er til de afslappende stunder fx under studierne og ikke være komplet uden lækker orange peeling. Du vil føle dig både dejlig og attraktiv efter, at du har tilføjet det til det daglige bad. Raz Spa Orange peeling udsender en dejlig varm og eksotisk orange duft. Du vil ikke kunne dy dig og vil sikkert også lige smage på den også. Wow! Det smagte godt. Det er meningen, at man skal smøre orange peelingen ind i huden en til 2 gange dagligt. Produktserien Raz Spa som man kan bestille hos Raz Spa indeholder det meste af, hvad man har brug for. Raz Spa Orange peeling er en serie bestående af ansigtspeeling baseret på enten appelsin. Raz Spa Orange peeling produktet er til genopretning af huden.

Elsker at bruge Raz Spa Orange peeling nemt og enklest

Jeg er den typiske pige. Jeg elsker skønhedsprodukter, jeg ønsker at forblive sund og spise sund og god mad. Men jeg er økologisk ’minded’. Derfor er jeg lidenskabeligt optaget af, at vi alle skal tage sig af vores Jord.  Jeg kan li’ masser af frisk frugt, grøntsager, fuldkorn, hel protein, og så kan der da også ’syndes’ lidt en gang imellem med en napoleonskage

Raz Spa Orange peeling lig med naturlig kosmetik og hudpleje til dig

Min kærlighed til naturlig skønhed opstod, da jeg hørte om parabener fra en veninde. Så jeg begyndte at sætte mig ind i, hvordan og hvorfor visse ingredienser i traditionel kosmetik er skadelige for en selv og vort miljø. Så jeg begyndte især at undersøge, hvad lotion og sæber indeholder, og hvilke ingredienser der er bedst for huden. Ideen om skønhed, sundhed og et øko-venligt rum er mit fokus. Jeg føler, at jeg virkelig vil være sund på samme tid med, at jeg ser godt ud – vi har brug for at passe på vores planet og os selv, inde i os selv såvel som udenfor.

Plantebaseret hudpleje – er det lige før, man bryder ud i hånlatter? Hvad kan man dog ikke bilde folk ind? Hele den danske TV-nation spærrede øjnene op, da en ældre kvinde proklamerede, at man skam både billigt og vegetabilsk kunne få en lige så smuk hud, som med alverdens indkøbte produkter baseret på kemiske stoffer. Det var noget af en melding, som senere blev til en ’A-HA’ oplevelse for den eksperimenterende kvinde. Ja hvorfor ikke spørger hun sig selv? Det virker jo!!

Raz-Spa’s produktserie udmærker sig ved at være økologiske og så er de importeret på grundlag af ’Fair Trade’ konceptet. ’Fair Trade’ arbejder for at formindske fattigdom, og mindske skellet mellem fattig og rig gennem forbedrede handelsbetingelser og arbejdsvilkår for både bønder og arbejdere i ’Fair Trade’ leverandørkæder verden over. ’Fair Trade’ har ustandselig erkendt, at landbrugsarbejdere er forarmede, udstødte og marginaliserede.

De må ofte arbejde for en daglig indkomst omkring 1 US dollar, og derfor søger ’Fair Trade’ at hjælpe dem ved at sørge for en anstændig prissætning på de varer, der frembringes gennem et hårdt slid. ’Fair Trade’ værdsætter grundig og uafhængig forskning, der undersøger betydningen ’Fair Trade’ i forhold til handel, nedbringelse af fattigdom og fattigbønders og arbejderes levevilkår i udviklingslandene gennem brug af ’Fair Trade Brandet’. Forskningen styrker vores arbejde, og hjælper til med at imødegå udfordringer indenfor de områder, hvor organisationen arbejder. ’Fair Trades’ standarder for arbejdere er fastsat på grundlag af FN’s ILO-konvention, og de er for nyligt blevet omarbejdet, så arbejdere og bønder nu er endnu bedre sikret.¨ Raz Spa – en ’A-HA’ oplevelse. Raz Spa en ’A-HA’ oplevelse er hurtigt blevet både danske og udenlandske ’kendissers’ foretrukne innovative kraft inden man defilerer en tur op af den røde løber.