Styrk din Vitalitet

Styrk din vitalitet!

 

Det er en af de mest effektive kurser til dig, der…


– Føler dig stresset eller energiforladt

Har du brug for at finde fornyet velvære? Trænger du til at lade op, genfinde balancen og lære at forstå sammenhængen mellem dine tanker, dine følelser og dine handlinger. Så er vores Vitalitetskurses måske noget for dig.

Vitalitet er den kraft og energi, som får en organisme eller et væsen til at vokse og trives. Og det er det, vi vil inspirere dig til på dette kursus.Vi tager fat i både det fysiske og det psykiske element i velvære. Gennem lette fysiske øvelser inspireret af yoga og mindfulness, vil vi invitere dig til at mærke med kroppen, hvad der nærer dig. Mentalt vil vi bevæge os over forskellige stressforebyggende redskaber og lære dig sammenhængen mellem dine tanker, dine følelser og dine handlinger.

Vi smager os gennem forskellige nærende juicer, som du nemt lærer selv at lave, og maden du får serveret på kurset er også med til at styrke din vitalitet. Vi vil med andre ord inspirere dig til at opnå gode daglige rutiner, så din vitalitet og udstråling kan blomstre.

Vi er her for at hjælpe dig

 

Uanset årsagen til dit besøg hos os, kan du være sikker på at få:

hånd

EFFEKTIVE FYSISK OG PSYKISK TRÆNING

Gennem kurset vil vi inspirere dig med forskellige yoga og mindfulness øvelser, hvor du vil komme i kontakt med din krop. Du vil også komme igennem mentaltræning, hvor vi giver dig værktøjer til at håndtere stress i hverdagen.

tryghed

TRYGHED,

OMSORG OG RO

Du vil være omgivet af nærværende og professionelle behandlere, der står klar til at inspirere dig og støtte dig gennem kurset. Slottet, parken og haven indbyder til fornyet vitalitet – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

helende kost

HELENDE KOST

I HELENDE OMGIVELSER

Du får kost tilberedt efter helbredende principper. Alle dagens måltider* og juicer er af højeste kvalitet med biodynamiske og økologiske råvarer rige på vitaminer og mineraler. Du får eget værelse samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning.

inspiration

INSPIRATION OG

FORNYET STYRKE

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde videre med dig selv efter kurset for at fastholde og styrke din sundhed mentalt og fysisk. Efter et kursus er du tanket op med det, din krop og dit sind har brug for.

Oplev maden hos Luciaklinikken

Jeres tilgang til det hele menneske har jeg manglet. Jeg har været sygemeldt i lang tid og modtaget mange tilbud og behandlinger. Det er første gang, jeg har fået øjnene op for mit eget ansvar i processen og har fået redskaber og viden om, hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre.

 

-kursist

Vi tilbyder også andre kurser

Se også vores behandlingsophold og dagsforløb

Dagsforløb

Vi tilbyder alle vores behandlinger som dagsforløb, herunder sundhedstjek og konsultationer.

Behandlingsophold

Vi tilbyder også behandlingsophold, hvor du kan få behandling for stress, sygdom mm.

Kontakt os uforpligtende

 

Du får:

– Tryghed, omsorg og ro

– Helende kost i helende omgivelser

– Inspiration og fornyet styrke

 

Varighed:

Kurset varer 3 dage fra fredag  kl. 9.00 til søndag  kl. 16.00

(Overnatning i eget værelse)

 

Pris:
9900 kr. per person

Eller send os din forespørgsel

 

Til mail@luciaklinikken.dk eller herunder: