Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Vi tilbyder » Rehabilitering, åndedræts- og vejrtrækningsøvelser
 

Vi tilbyder

Behandlingsophold

Den mest effektive behandling fremkommer ved at du opholder dig på Luciaklinikken over en kortere eller længere periode.

Ophold indledes med en konsultation for at finde det bedste behandlingstilbud til dig.

Behandlinger med ophold koster 4500 kr/døgn.

Kurser

På kurserne vil vi gerne inspirere dig til at integrere sunde vaner i din hverdag og give dig et lille indblik i vores behandlingsmetoder.

 

Aktuelle kursustilbud:

Vitalitet  weekendkursus 23-25 februar. Ejnet til seniorer og til mennesker der vil styrke sine livskrafter.

Antistress  tilbydes løbende. se under kurser

Vi tilbyder sundhedstjek til private og som virksomhedsordning.

Herudover kan vores behandlinger modtages som dagsforløb. Også dagsforløb indledes med en grundig konsultation.

Dagsforløb koster 2500 kr/dag.

Special tilbud

Ved bookinger frem til og med 14. februar 2019 tilbyder vi eksklusivt 2-for-1’s pris på alle ophold. Tag kvit og frit din partner, ven eller veninde med og få en uforglemmelig oplevelse. Der er begrænsede pladser, så tilbuddet gælder først til mølle.

Se vores mange ydelser her på siden.

Terapiformer

Haveterapi

Læs mere her

Naturen har afgørende betydning for vores helbred.

Selve haveterapien er bygget op over otte karakterer, defineret af professor Patrick Grahn, der alle bidrager til at stimulere positiv udvikling af helbred og velvære. Alle otte elementer finder du hos os. Haven er rig på arter, åben, rumlig, kulturhistorisk, fredfyldt, folkelig og tryg. Læs mere om haveterapi hos Grønska.

Badterapi

Læs mere her

Omsluttende bade nærer dig og giver din hjerne og dermed din krop fri til at slappe af. Derved kan du tage imod de lægende olier, som du er blevet ordineret og som bliver fordelt i badet.

Afhængig af din situation kan badet fx være beroligende, opkvikkende, harmoniserende, smertelindrende eller styrke din metabolisme og din vitalitet. Det kan også være, at du først og fremmest har behov for udrensning af dit system. Alt det har dit team af behandlere styr på for dig.

Meditation, åndedræt og mindfulness

Læs mere her

Metoder der beroliger nervesystemet og skaber indre ro, mindsker tankemylder og bekymringer. Det medfører større kontakt med egen vilje, og mere harmoni i følelseslivet.

Der findes flere forskellige meditationsformer, som vi underviser i og ordinerer på Luciaklinikken, bla. mindfulness, koncentrationsøvelser, visualiseringer, restorativ yoga, åndedræts-meditation, og meditation via lyd og mantra.

Lægeeurytmi og bevægelsesterapi

Læs mere her

Ordet eurytmi har sin oprindelse i det græske sprog og betyder smuk, komfortabel rytme. Lægeeurytmi  er en meget anvendt form for terapi inden for antroposofisk medicin. Behandlingen er baseret på øvelser, hvor både tanke, følelse og vilje bliver stimuleret og integreret i kroppen. Øvelserne fokuserer på vejrtrækning, cirkulation og koordination. Formålet er at styrke balance, skabe harmoni og bevidstgøre følelsesmæssige reaktioner.

Samtaleterapi, social- og psykoterapi

Læs mere her

At tale med en kompetent person, kan hjælpe dig til at få overblik over din egen situation og indsigt i, hvad det er, der gør, at du vælter omkuld. Du får hjælp til at finde de strategier og redskaber, der kan hjælpe dig med at bearbejde den situation, du står i. Du får hjælp til at samle indtrykkene, og selv finde den vej, der kan føre dig videre.

Fysioterapi, massage og akupunktur

Læs mere her

Disse terapiformer har til formål at løsne op for spændinger og låsninger i kroppen, der kan forhindre dig i at leve fuldt ud. Efter behandlingen vil du formentlig opleve indre velvære, ro og nærvær og dit psykiske velbefindende og hastigheden, hvormed du heler, bliver øget.

Kunstterapi, musik og modellering

Læs mere her

Det skabende element, i fx at male, modellere og spille musik, giver adgang til følelserne. Dermed kan følelser, som har negativ indflydelse på os, forløses. Arbejdet i den kreative proces kan derfor give en større balance mellem vores følelser, vores adfærd, vores kropssymptomer og vores tanker.

Mad som medicin

Læs mere her

Den mad vi indtager har stor effekt på vores evne til at føle os tilpas, ikke bare kropsligt, men også psykisk. Det har mange studier efterhånden påvist. Og det tager vi seriøst på Luciaklinikken.

Vi tilbereder derfor maden af råvarer rige på vitaminer, mineraler og andet, der er godt for os. Noget af det dyrker vi selv, andet henter vi hjem udefra. Det hele er så vidt muligt dyrket biodynamisk og med respekt for naturen og bevaring af næringsstoffer og vitalitet.

Atmosfære

Læs mere her

Vi har indrettet slottet for at gøre dit ophold så behageligt og helbredende som muligt. Vi tager afsæt i tesen om, at fysiske omgivelser påvirker vores sundhed og kan have en helbredende effekt. Det kaldes helende arkitektur.

Rummets akustik, lugt og luftkvalitet påvirker oplevelsen af et rum. Farver og materialer i rummet, stemningen, lyset og lyden påvirker os også og har betydning for vores velvære. Indretningen er derfor afstemt, så dine sanser bliver positivt stimuleret.

Omgivelser

Læs mere her

Naturen påvirker vores sundhed og livskvalitet.

Vi har behov for naturen og dens helbredende effekt. I vores have og park kan du nyde træer, blomster og buske i afstemte farver sammen med  planter og vand. Det beroliger nervesystemet, sænker blodtryk og puls og styrker koncentrationsevnen. Alt det benytter vi i haveterapien, og du kan også nyde det på egen hånd, når du opholder dig hos os.

Du får

Uanset din situation kan du på Luciaklinikken være sikker på at få:

Behandlinger

Alle de nødvendige behandlinger du bliver ordineret af dit behandlerteam. Du vil typisk modtage en-tre behandlinger pr. dag, men det afhænger af din situation, og vil dagligt blive vurderet af dit behandlerteam.

 

Tryghed

Lægelig og tværfaglig vurdering af hvilke behandlinger, der skal til for at opnå din optimale sundhed. Vi er her for at hjælpe dig.

 

Ro

Slottet, parken og haven indbyder til rekreation – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

Omsorg

Du vil være omgivet af nærværende, professionelle og særligt udvalgte behandlere, der forstår, hvornår du skal have fred og ro til at læges, og hvornår du skal have et puf for at komme videre.

 

Garanti

Vi garanterer optimal sammensætning af behandlinger med så effektiv og målrettet en behandlingsform som muligt.

Inspiration

Du får inspiration til, hvad du selv kan arbejde videre med efter opholdet, for at fastholde og styrke din sundhed.

 

Kost*

Alle dagens måltider tilberedt efter helbredende principper.

 

Logi*

Dit eget værelse indrettet efter de helende principper for arkitektur.

*Logi samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning