Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Rekreationsophold stress | Oplev vores 14-dages anti-stress ophold
 

Anti-stress indlæggelse 14 dage

Anti-stress indlæggelse 14 dage

 

Det er en af de mest effektive behandlinger til dig, der…

– Er alvorligt ramt af stress 

Forløbet giver dig mulighed for at investere i dig selv og skabe en varig livslang forandring. Gennem 14 dage lærer du, hvordan du genvinder din balance og din sundhed.

Er du udbrændt?

Er du udbrændt, så kan du have behov for 21 dage på Luciaklinikken. At være udbrændt er trinnet værre end at have stress. Det kan komme af, at du har været psykisk eller fysisk stresset i flere år. 

Alle dine nerve-sanseorganer er brudt helt sammen, du kan ikke huske banale ting, hele din krop gør ondt, og du er kronisk udtalt træt og energiforladt. Vi hjælper dig i dybden med dette lange forløb på 21 dage. Opholdets varighed er her en vigtig faktor for, at vi kan forløse  ting fra kroppen, som har ophobet sig fysisk som psykisk.

 

Vi er her for at hjælpe dig

 

Uanset årsagen til dit ophold hos os, kan du være sikker på at få:

hånd

EFFEKTIV OG MÅLRETTET BEHANDLING

Du får en lægelig og tværfaglig vurdering af, hvilke behandlinger der skal til for at opnå optimal sundhed. Du får 1-3 behand-linger pr. dag – det afhænger af din situation og vurderes dagligt af dit behandlerteam.
Vi garanterer en optimal sammensætning af behandlinger med så målrettet en behandlingsform som muligt.

tryghed

TRYGHED,

OMSORG OG RO

Du vil være omgivet af nærværende, professionelle og særligt udvalgte behandlere, der forstår, hvornår du skal have fred og ro til at læges, og hvornår du skal have et puf for at komme videre.

Slottet, parken og haven indbyder til rekreation – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

helende kost

HELENDE KOST

I HELENDE OMGIVELSER

Du får kost tilberedt efter helbredende principper. Alle dagens måltider* og juicer er af højeste kvalitet med biodynamiske og økologiske råvarer rige på vitaminer og mineraler.

Du får eget værelse* indrettet efter principperne for helende arkitektur. *Logi samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning.

inspiration

INSPIRATION OG

FORNYET STYRKE

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde videre med dig selv efter opholdet for at fastholde og styrke den sundhed, du har opnået gennem dit forløb hos os.

Efter et ophold hos os er du tanket op med alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Oplev maden hos Luciaklinikken

Jeres tilgang til det hele menneske har jeg manglet. Jeg har været sygemeldt i lang tid og modtaget mange tilbud og behandlinger. Det er første gang, jeg har fået øjnene op for mit eget ansvar i processen og har fået redskaber og viden om, hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre.

 

-kursist

Sådan forløber et behandlingsophold

 

På vores behandlingsophold anti-stressindlæggelse (14 dage) ser dine uger sådan ud:

number-one-in-a-circle

KONSULTATION

Vi indleder opholdet med en indskrivningssamtale med speciallægen, undersøgelser (bl.a. blodprøve) og screening for stress og depression.

number-two-in-a-circle

BEHANDLINGSPLAN

Ud fra vores konsultation og undersøgelser sammensætter vi det bedste behandlingstilbud til dig og lægger en grundig behandlingsplan for dig.

number-three-in-a-circle

DAGLIG BEHANDLING

Du modtager 2-3 behandlinger dagligt med udgangspunkt i de terapiformer, vi tilbyder. Du får også tilbudt foredrag omkring mestring af stress.

number-four-in-circular-button

MØD VERDEN PÅ NY

Efter 2 uger hos os er du fuldt tanket op med alt det, din krop fysisk har brug for – og dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Vi tilbyder også andre behandlingsophold

Se også vores kurser eller dagsforløb

Dagsforløb

Vi tilbyder alle vores behandlinger som dagsforløb, herunder sundhedstjek og konsultationer.

Kurser

På kurserne inspirerer vi dig til at integrere sunde vaner i din
hverdag og give dig et indblik i vores behandlingsmetoder.

Kontakt os uforpligtende

 

Du får:

– Effektiv og målrettet behandling

– Tryghed, omsorg og ro

– Helende kost i helende omgivelser

– Inspiration og fornyet styrke

 

Varighed
14 dage

 

Pris
59.900 kr. per person

Eller send os din forespørgsel

 

Til mail@luciaklinikken.dk eller herunder: