Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Kræftbehandling og rehabilitering | Kontakt os og hør mere
 

Kræftbehandling og rehabilitering

Kræftbehandling og rehabilitering

 

Det er en af de mest effektive behandlinger til dig, der…

– Er dianotiseret med eller har haft kræft

Der findes mange forskellige typer af kræft, men fælles for dem alle er, at de er livsomvæltende. Uanset om du netop er diagnosticeret, er midt i et længere forløb eller er blevet helbredt, kan vi hos Luciaklinikken hjælpe med et forløb, som lindrer de smerter, din krop udsættes for.

Hos Luciaklinikken tilbyder vi dig både behandling og rehabilitering. Hver person oplever sit sygdomsforløb forskelligt, og derfor er forløbet skræddersyet til dig.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at vores beandlingsmetoder ikke erstatter kemoterapi eller strålebehandling. Men et tilbud der skal sikre, at du oplever færre smerter og kommer stærkere ud på den anden side. 

Vi er her for at hjælpe dig

 

Uanset årsagen til dit ophold hos os, kan du være sikker på at få:

hånd

EFFEKTIV OG MÅLRETTET BEHANDLING

Du får en lægelig og tværfaglig vurdering af, hvilke behandlinger der skal til for at opnå optimal sundhed. Du får 1-3 behand-linger pr. dag – det afhænger af din situation og vurderes dagligt af dit behandlerteam.
Vi garanterer en optimal sammensætning af behandlinger med så målrettet en behandlingsform som muligt.

tryghed

TRYGHED,

OMSORG OG RO

Du vil være omgivet af nærværende, professionelle og særligt udvalgte behandlere, der forstår, hvornår du skal have fred og ro til at læges, og hvornår du skal have et puf for at komme videre.

Slottet, parken og haven indbyder til rekreation – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

helende kost

HELENDE KOST

I HELENDE OMGIVELSER

Du får kost tilberedt efter helbredende principper. Alle dagens måltider* og juicer er af højeste kvalitet med biodynamiske og økologiske råvarer rige på vitaminer og mineraler.

Du får eget værelse* indrettet efter principperne for helende arkitektur. *Logi samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning.

inspiration

INSPIRATION OG

FORNYET STYRKE

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde videre med dig selv efter opholdet for at fastholde og styrke den sundhed, du har opnået gennem dit forløb hos os.

Efter et ophold hos os er du tanket op med alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Oplev maden hos Luciaklinikken

Jeres tilgang til det hele menneske har jeg manglet. Jeg har været sygemeldt i lang tid og modtaget mange tilbud og behandlinger. Det er første gang, jeg har fået øjnene op for mit eget ansvar i processen og har fået redskaber og viden om, hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre.

 

-kursist

Sådan forløber et behandlingsophold

 

På vores behandlingsophold kræftbehandling og rehabilitering ser din uge sådan ud:

number-one-in-a-circle

KONSULTATION

Vi indleder opholdet med en indskrivningssamtale med speciallægen, undersøgelser (bl.a. blodprøve) og screening for stress og depression.

number-two-in-a-circle

BEHANDLINGSPLAN

Ud fra vores konsultation og undersøgelser sammensætter vi det bedste behandlingstilbud til dig og lægger en grundig behandlingsplan for dig.

number-three-in-a-circle

DAGLIG BEHANDLING

Du modtager 2-3 behandlinger dagligt med udgangspunkt i de terapiformer, vi tilbyder. Vi behandler altid med udgangspunkt i det hele menneske.

number-four-in-circular-button

MØD VERDEN PÅ NY

Efter dit ophold hos os er du fuldt tanket op med alt det, din krop fysisk har brug for – og dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Vi tilbyder også andre behandlingsophold

Se også vores kurser eller dagsforløb

Dagsforløb

Vi tilbyder alle vores behandlinger som dagsforløb, herunder sundhedstjek og konsultationer.

Kurser

På kurserne inspirerer vi dig til at integrere sunde vaner i din
hverdag og give dig et indblik i vores behandlingsmetoder.

Kontakt os uforpligtende

 

Du får:

– Effektiv og målrettet behandling

– Tryghed, omsorg og ro

– Helende kost i helende omgivelser

– Inspiration og fornyet styrke

 

 

 

Pris
Kontakt os for mere information

 

Eller send os din forespørgsel

 

Til mail@luciaklinikken.dk eller herunder: