Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Mindfulness | Find din indre ro på et mindfulness ophold hos Luciaklinkken
 

mindfulness

Mindfulness

 

Det er en af de mest effektive behandlinger til dig, der…

– Har brug for at finde indre ro

Mindfulness er et stærkt værktøj uanset, hvor du står i dit liv. Metoderne beroliger nervesystemet og skaber indre ro. Dit tankemylder mindskes og dine bekymringer bliver mindre. Igennem mindfulness kommer du i tættere kontakt med din egen vilje og oplever større harmoni med dit følelsesliv. 

 

Du får:

-6 timers kursus fordelt på 3 dage i mindfulness/ meditation.
-Kost, logi, naturoplevelse og sauna
-Mulighed for at tilkøbe flere behandlinger

Hos Luciaklinikken er de smukke terapihaver på Dallund Slot en stor del af vores mindfulness-tilbud, ligesom åndedrætsøvelser og forskellige meditationsteknikker benyttes.  Er du meget alvorligt ramt af stress? Så kan du læse mere om vores Anti-stress ophold (14 dage) her. 

 

Mindfulness opholdet er et tilbud til grupper på min. 8 personer.

Vi er her for at hjælpe dig

 

Uanset årsagen til dit ophold hos os, kan du være sikker på at få:

hånd

EFFEKTIV OG MÅLRETTET BEHANDLING

Du får en lægelig og tværfaglig vurdering af, hvilke behandlinger der skal til for at opnå optimal sundhed. Du får 1-3 behand-linger pr. dag – det afhænger af din situation og vurderes dagligt af dit behandlerteam.
Vi garanterer en optimal sammensætning af behandlinger med så målrettet en behandlingsform som muligt.

tryghed

TRYGHED,

OMSORG OG RO

Du vil være omgivet af nærværende, professionelle og særligt udvalgte behandlere, der forstår, hvornår du skal have fred og ro til at læges, og hvornår du skal have et puf for at komme videre.

Slottet, parken og haven indbyder til rekreation – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

helende kost

HELENDE KOST

I HELENDE OMGIVELSER

Du får kost tilberedt efter helbredende principper. Alle dagens måltider* og juicer er af højeste kvalitet med biodynamiske og økologiske råvarer rige på vitaminer og mineraler.

Du får eget værelse* indrettet efter principperne for helende arkitektur. *Logi samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning.

inspiration

INSPIRATION OG

FORNYET STYRKE

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde videre med dig selv efter opholdet for at fastholde og styrke den sundhed, du har opnået gennem dit forløb hos os.

Efter et ophold hos os er du tanket op med alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Oplev maden hos Luciaklinikken

Jeres tilgang til det hele menneske har jeg manglet. Jeg har været sygemeldt i lang tid og modtaget mange tilbud og behandlinger. Det er første gang, jeg har fået øjnene op for mit eget ansvar i processen og har fået redskaber og viden om, hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre.

 

-kursist

Sådan forløber et behandlingsophold

 

På vores behandlingsophold mindfulness ser din uge sådan ud:

number-one-in-a-circle

KONSULTATION

Vi indleder opholdet med en indskrivningssamtale med speciallægen, undersøgelser (bl.a. blodprøve) og screening for stress og depression.

number-two-in-a-circle

BEHANDLINGSPLAN

Ud fra vores konsultation og undersøgelser sammensætter vi det bedste behandlingstilbud til dig og lægger en grundig behandlingsplan for dig.

number-three-in-a-circle

DAGLIG BEHANDLING

Du modtager 2-3 behandlinger dagligt med udgangspunkt i de terapiformer, vi tilbyder. Vi behandler altid med udgangspunkt i det hele menneske.

number-four-in-circular-button

MØD VERDEN PÅ NY

Efter dit ophold hos os er du fuldt tanket op med alt det, din krop fysisk har brug for – og dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Vi tilbyder også andre behandlingsophold

Se også vores kurser eller dagsforløb

Dagsforløb

Vi tilbyder alle vores behandlinger som dagsforløb, herunder sundhedstjek og konsultationer.

Kurser

På kurserne inspirerer vi dig til at integrere sunde vaner i din
hverdag og give dig et indblik i vores behandlingsmetoder.

Kontakt os uforpligtende

 

Du får

-6 timers kursus fordelt på 3 dage i mindfulness/ meditation.

-Kost, logi, naturoplevelse og sauna.

-Mulighed for at tilkøbe flere behandlinger

 

Varighed

3 dage

 

Pris
4600 kr.

Eller send os din forespørgsel

 

Til mail@luciaklinikken.dk eller herunder: