Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Destress og rekrationsophold | Læs meget mere online
 

Rekreation/destress

Rekreation

 

Det er en af de mest effektive behandlinger til dig, der…

–  Har brug for hvile

Har du brug for at hvile ud? Trænger du til at lade op og genfinde balance efter et hårdt forløb med operationer eller sygdom? Så er vores rekreationsophold måske det, du har brug for. 

Luciaklinikken hjælper dig med at hvile ud og komme til kræfter efter en alvorlig sygdom eller operation. Vores team af læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og forskellige behandlere som massør, akupunktør, mindfulnessinstruktør m.fl. behandler dig med effektive metoder.

 

Tag på destress-ophold på Dallund slot i 3,5 dag for kun 7000 kr.

 

Opholdet er inklusiv: 

 

-kost, logi, naturoplevelser og sauna

-yoga og mindfulness 1 time hver dag

Det er muligt at tilkøbe flere behandlinger

Sådan forløber et behandlingsophold

 

På vores behandlingsophold Rekreation ser din uge sådan ud:

number-one-in-a-circle

KONSULTATION

Vi indleder opholdet (sølv og guld) med en indskrivningssamtale med speciallægen, undersøgelser (bl.a. blodprøve) og screening for stress og depression.

number-two-in-a-circle

BEHANDLINGSPLAN

Ud fra vores konsultation og undersøgelser sammensætter vi det bedste behandlingstilbud til dig og lægger en grundig behandlingsplan for dig.

number-three-in-a-circle

DAGLIG BEHANDLING

Du modtager behandlinger dagligt med udgangspunkt i de terapiformer, vi tilbyder. Vi behandler altid med afsæt i hele dig – det hele menneske.

number-four-in-circular-button

MØD VERDEN PÅ NY

Efter 1 uge hos os er du fuldt tanket op med alt det, din krop fysisk har brug for – og dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Vælg en af vores tre pakkeløsninger

Bronze
15.000 kr.
7 dage
Kost + Logi + Sauna + Natur + fodbad og omslag ved hvile dagligt.
 
Muligt at tilkøbe flere behandlinger
 
Sølv
21.000 kr.
7 dage
kost + Logi + Sauna + Natur + fodbad og omslag ved hvile dagligt.
Analyse af lægen og individuel behandlingsplan
+ 7 behandlinger
 
Guld
29.900 kr.
7 dage
Kost + Logi + Sauna + Natur + fodbad og omslag ved hvile dagligt
Analyse ved lægen og individuel behandlingsplan.
+ 14 behandlinger
 

Vi er her for at hjælpe dig

 

Uanset årsagen til dit ophold hos os, kan du være sikker på at få:

hånd

EFFEKTIV OG MÅLRETTET BEHANDLING

Du får en lægelig og tværfaglig vurdering af, hvilke behandlinger der skal til for at opnå optimal sundhed. Du får 1-3 behand-linger pr. dag – det afhænger af din situation og vurderes dagligt af dit behandlerteam.
Vi garanterer en optimal sammensætning af behandlinger med så målrettet en behandlingsform som muligt.

tryghed

TRYGHED,

OMSORG OG RO

Du vil være omgivet af nærværende, professionelle og særligt udvalgte behandlere, der forstår, hvornår du skal have fred og ro til at læges, og hvornår du skal have et puf for at komme videre.

Slottet, parken og haven indbyder til rekreation – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

helende kost

HELENDE KOST

I HELENDE OMGIVELSER

Du får kost tilberedt efter helbredende principper. Alle dagens måltider* og juicer er af højeste kvalitet med biodynamiske og økologiske råvarer rige på vitaminer og mineraler.

Du får eget værelse* indrettet efter principperne for helende arkitektur. *Logi samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning.

inspiration

INSPIRATION OG

FORNYET STYRKE

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde videre med dig selv efter opholdet for at fastholde og styrke den sundhed, du har opnået gennem dit forløb hos os.

Efter et ophold hos os er du tanket op med alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Dit mentale velvære er med garanti også tanket op.

Jeres tilgang til det hele menneske har jeg manglet. Jeg har været sygemeldt i lang tid og modtaget mange tilbud og behandlinger. Det er første gang, jeg har fået øjnene op for mit eget ansvar i processen og har fået redskaber og viden om, hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre.

 

-kursist

Oplev maden hos Luciaklinikken