Dagsforløb

img_0106

Sundhedstjek

Her er du en dag på Luciaklinikken. Vi laver en grundig screening af din sundhed med blodprøver, lungefunktion samt hjertekardiogram. Din psykiske og mentale sundhed måles og vurderes via samtaler og spørgeskemaer. Du bliver introduceret til vores terapihaver og til naturens healende effekt, og du får tilbudt massage.

Der bliver serveret grøntsagsjuicer og frugtjuicer, frokost med biodynamiske og økologiske råvarer samt kaffe/te.

Du får efterfølgende en grundig analyse med svar på blodprøver og diverse test, samt en guideline til hvordan du kan styrke dig selv fysisk og mentalt.

Hvis du har spørgsmål, skriv til os på: mail@luciaklinikken.dk

Varighed

1 dag

Pris

6.500 kr

Bestilling

konsultationsrum Luciaklinikken

Konsultation

Konsultation med speciallæge med vurdering af dine behov for behandling og forebyggelse.

Du testes for depression og stress, ligesom der laves en grundig medicinsk journal. Her går speciallægen i dybden med din fysiske såvel som din mentale sundhed.

Der tilbydes også konsultationer for medarbejdere, hvis jeres firma skal have en sundhedsundersøgelse. Der bliver udarbejdet en rapport efterfølgende, om hvad I kan gøre for at ruste jeres medarbejdere og forebygge sygdom.

Hvis du har spørgsmål, skriv til os på: mail@luciaklinikken.dk

Varighed

1,5 timer

Pris

1.500 kr

Bestilling

kursus billede

Velvære

Har du brug for en dag med selvforkælelse og ren velvære? Har du lyst til at møde vores dygtige behandlerteam og tanke op i de dejligste omgivelser på Dallund Slot?

Så kom og besøg os for en enkelt dag og modtag op til tre behandlinger. Vi styrker både din krop og din sjæl. Der bliver serveret grøntsags- og frugtjuicer, frokost med biodynamisk og økologiske råvarer samt kaffe/te.

Se behandlinger under terapiformer.

Hvis du har spørgsmål, skriv til os på: mail@luciaklinikken.dk

Varighed

Pris pr. dag

Pris

2.500 kr

Bestilling

roser over søen

Opfølgning

Kom og få hjælp til at holde fast i den positive sundhedspiral, du satte igang under dit ophold på Luciaklinikken. Her kan du forlænge dit behandlingsforløb og få hjælp til at tackle de udfordringer, du efterfølgende har mødt i din hverdag.

På en dag med opfølgning får du udover relevante behandlinger grøntsags- og frugtjuicer, frokost med biodynamisk og økologisk mad samt kaffe/te.

Opfølgning skræddersys efter behov og varierer fra 1 enkelt gang til 1 dag pr. måned i f.eks. 6 måneder.

Hvis du har spørgsmål, skriv til os på: mail@luciaklinikken.dk

Varighed

Pris pr. dag

Pris

2.500 kr

Bestilling

Du får

Uanset din situation kan du på Luciaklinikken være sikker på at få:

Behandlinger

Alle de nødvendige behandlinger du bliver ordineret af dit behandlerteam. Du vil typisk modtage en-tre behandlinger pr. dag, men det afhænger af din situation, og vil dagligt blive vurderet af dit behandlerteam.

 

Kost*

Alle dagens måltider tilberedt efter helbredende principper

 

Logi*

Dit eget værelse indrettet efter de helende principper for arkitektur

Tryghed

Lægelig og tværfaglig vurdering af hvilke behandlinger, der skal til for at opnå din optimale sundhed. Vi er her for at hjælpe dig

 

Omsorg

Du vil være omgivet af nærværende, professionelle og særligt udvalgte behandlere, der forstår, hvornår du skal have fred og ro til at læges, og hvornår du skal have et puf for at komme videre

 

Ro

Slottet, slotsparken og haven indbyder til rekreation – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude

Garanti

for optimal sammensætning af behandlinger med så effektiv og målrettet en behandlingsform som muligt

 

Inspiration

til, hvad du selv skal arbejde videre med efter opholdet, for at fastholde og styrke din sundhed

*Logi samt morgen- og aftensmad kun ved overnatning