Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Mindfulness kursus | Kom helt ned i gear med et kursus hos Luciaklinikken
 

Mindfulness-kursus

Mindfulness!

 

Det er en af de mest effektive kurser til dig, der…


– Ønsker at mindske dine bekymringer og tankemylder

Har du brug for at finde fornyet velvære? Trænger du til at lade op, genfinde balance i din krop og lukke alle forstyrende og stressede tanker ude? Så er vores Mindfulness kursus sikkert noget for dig. 

Kort sagt så er Mindfulness en meditationsform som oprindeligt stammer fra Buddismen. Gennem Mindfulness lærer at fokusere og være nærværende i øjeblikket. Du giver dig selv lov til at slappe af og have fuld opmærksomhed på din krop og dine tanker. Gennem mindfulness kan du lære at kontrollere dine tanker i hverdagen, så du bliver herre over eget liv igen.

Vi er her for at hjælpe dig

 

Uanset årsagen til dit besøg hos os, kan du være sikker på at få:

hånd

EFFEKTIV FYSISK OG

PSYKISK TRÆNING

Gennem kurset vil vi inspirere dig med forskellige yoga og mindfulness øvelser, hvor du vil komme i kontakt med din krop og sind. Her benyttes terapihaverne og åndedrætsøvelser også i undervisningen af mindfulness.

tryghed

TRYGHED,

OMSORG OG RO

Du vil være omgivet af nærværende og professionelle behandlere, der står klar til at inspirere dig og støtte dig gennem kurset. Slottet, parken og haven indbyder til fornyet vitalitet – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de lægende omgivelser, inde såvel som ude.

inspiration

INSPIRATION OG

FORNYET STYRKE

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde videre med dig selv efter kurset for at fastholde og styrke din sundhed mentalt og fysisk. Efter et kursus er du tanket op med det, din krop og dit sind har brug for.

Oplev maden hos Luciaklinikken

Jeres tilgang til det hele menneske har jeg manglet. Jeg har været sygemeldt i lang tid og modtaget mange tilbud og behandlinger. Det er første gang, jeg har fået øjnene op for mit eget ansvar i processen og har fået redskaber og viden om, hvad jeg selv kan gøre for at få det bedre.

 

-kursist

Vi tilbyder også andre kurser

Se også vores behandlingsophold og dagsforløb

Dagsforløb

Vi tilbyder alle vores behandlinger som dagsforløb, herunder sundhedstjek og konsultationer.

Behandlingsophold

Vi tilbyder også behandlingsophold, hvor du kan få behandling for stress, sygdom mm.

Kontakt os uforpligtende

 

Varighed:

1 gang om ugen i 8 uger

 

Pris:
3000 kr. per person

Eller send os din forespørgsel

 

Til mail@luciaklinikken.dk eller herunder: