Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/luciaklinikken.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Wellnessophold | » Tag på eksklusivt wellnessophold hos Luciaklinikken
 

Wellnessophold

Tag på wellnessophold hos Luciaklinikken

Mange af os lever en stresset og travl hverdag. Derfor kan man få brug for at trække sig væk fra hverdagens stress og jag.

Luciaklinikken tilbyder et wellnessophold for dig der har brug for at læne dig tilbage og slappe af i vores naturskønne omgivelser. Du får en weekend hvor du bliver genopladet og dykker ned i et tilstand af ro og fordybelse.  Du får forkælet alle dine sanser, så vi sikrer, at du vender tilbage til hverdagen som et helt nyt menneske.

Du får:

  • kost og logi med biodynamisk, økologisk og vegetarisk mad
  • Massage i 6o minutter
  • Sauna, afslapning i hvilehallerne og slotsparken

Vi er her for at hjælpe dig

 

På wellnessopholdet kan du være sikker på at få:

 

icons8-guru-90

FORNYET ENERGI

På et welnessophold finder du din indre ro. Du vil opleve at hverdagen bliver nemmere at overskue fordi du er fyldt op med ny energi.

icons8-forest-90

RO OG TRYGHED

Slottet, parken og haven indbyder til afslapning – find en rolig krog, gå en tur eller hvil dig og nyd de dejlige omgivelser, inde såvel som ude.

icons8-leaf-90

BIODYNAMISK KØKKEN

Alle dagens måltider* og juicer er af højeste kvalitet med biodynamiske og økologiske råvarer rige på vitaminer og mineraler.

icons8-lotus-90

WELLNESSOPLEVELSER

Du får skønne wellnessoplevelser. Du kan blandt andet få en afslappende massage eller en afstressende tur i sauna.

Oplev maden hos Luciaklinikken

Sådan forløber et wellnessophold

 

Sådan ser din forlængede weekend ud (torsdag til søndag):

 

TORSDAG

Vi byder dig velkommen til Luciaklinikken, du får dit værelse og finder dig til rette. På denne dag får du fornemmelsen af vores slot og vores biodynamiske mad. Hvis du har lyst, så kan du nyde en tur i sauna eller tage en svømmetur i vores smukke sø.

FREDAG & LØRDAG

Du får serveret morgenmad med bla. hjemmebagt brød og hjemmelavede marmelader, du får serveret det sammen med vores forskellige juicer lavet på forskellige frugter og grøntsager. Med sådan en start på dagen, så bliver du tanket op med de rigtige vitaminer og mineraler.

FREDAG & LØRDAG

Du får en rask rundvandring i naturen og parken, gåture rundt om søen og mulighed for at høre om vores bæredygtige koncept og landbrug.  Eller du kan nyde fordybelse og roen med mulighed for yoga, massage og meditation. Til sidst får serveret aftensmad med biodynamiske grøntsager. Når vi afslutter aftenen, så har du mulighed for at fordybe dig foran bålet i vores bålhytte.

SØNDAG

Søndag morgen får du et tilbud om åndedrætsøvelser inden morgenmaden i salen, her bliver du bedre til at trække vejret og slappe af. Du får selvfølgelig serveret biodynamisk morgenmad inden du tager herfra, så du får tanket din krop op med både ro og fordybelse på slottet.

Du kan også tilkøbe:

Ansigtsmassage

Badeterapi med æteriske olier

Yoga/ meditation session

Friskpresset grøntsags juicer

Akupunktur

Rytmisk massage

Hot-stone massage

Sundhedstjek ved Luciaklinikkens læge.

Vi tilbyder også andre behandlingsophold

Se også vores kurser eller dagsforløb

Dagsforløb

Vi tilbyder alle vores behandlinger som dagsforløb, herunder sundhedstjek og konsultationer.

Kurser

På kurserne inspirerer vi dig til at integrere sunde vaner i din
hverdag og give dig et indblik i vores behandlingsmetoder.

Book dit ophold nu

 

Du får:

– Fornyet energi og overskud

– Ro og tryghed i vores smukke natur

– Wellnessoplevelser herunder massage og sauna

– Mad og juicer fra vores biodynamiske køkkenhave

 

Varighed 

4 dage

 

Pris

6500 kr/ 2 personer i dobbeltværelse.

3700 kr / enkeltværelse

Eller send os din forespørgsel

 

Til mail@luciaklinikken.dk eller herunder: