Gør dit forhold bedre med noget krydderi!

Forhold er noget det der kræver mest tid i vores liv, men også hurtigst bliver glemt.

Vi er utrolig gode til at pleje vores forhold i starten, det går dog hurtig ned af bakke for mange. Kun få måneder efter man er landet i et forhold, kan det begynde at gå ned af bakke. Hverdagen sniger sig ind på os og det lægger sig hurtigt over os som et tæppe. Dermed er der ikke samme tid eller energi til at pleje forholdet.

Et forhold skal holdes i live som et kæledyr eller en plante. Skal det være rigtig godt, så skal der også noget krydderi til. Det kan gøres på mange måder. Det kan også være mere nødvendig hos nogen end andre. Hvis i allerede bruger en del tid sammen, så er det nok ikke så nødvendigt. Er han dog begyndt at sidder mere i garagen og pudse fælge mens hun strikker sokker på sofaen, så er det på tide at gøre noget. Det kræver at man investerer tid i det. 

Hvad kan pifte et forhold op ?

Der findes mange måder at give forholdet nyt liv på. En af dem er at rive et par dage ud af kalenderen og tage på en romantisk tur. Det kan for nogen være det forkerte sted at starte. Det er dog noget der gør at man finder lidt ind til hinanden igen. En romantisk middag kan også være det rigtige. Tag jer tiden til en sådan 2-4 gange i måneden. 

Sexlivet kan også være det rette sted at starte. Der kan tilføjes noget sexlegetøj eller frækt lingeri for at krydre det lidt op igen. Det kan gøre at man først og fremmest bliver mere tændt, såvel som at man har det sjovere. Både mere lyst og sjov giver bedre orgasmer. Bedre orgasmer fører til at man nyder sex mere og også har mere lyst. Ja det siger så næsten sig selv, det er også ret sundt for forholdet.